Dental Professionals nødt til at forklare, hvordan Sedation Tandpleje hjælper dig

Besøger tandlægen regelmæssigt er afgørende for en god mundhygiejne. Men mange mennesker kæmper med tanken om at have tandarbejde gjort uden at sluge deres medicin. Sedation tandpleje er en velsignelse for folk, der er bange for tandlægen.

Hver gang du er bedøvet, vil du ikke føle noget. Du vil drive ind i en drømmelignende tilstand og føle ingen smerte eller ubehag. Dette er nyttigt for de fleste mennesker, der oplever moderat angst, når det kommer til at besøge deres tandlæge. Med hjælp fra de rigtige fagfolk, vil du være i stand til at modtage den tandpleje, du har brug for uden at forbruge dine relaxants.

Sedation tandpleje er en fantastisk måde at modtage den behandling, du har brug for. Det er meget effektivt til at reducere det niveau af frygt, du har, når du besøger tandlægen. En af de bedste måder at opnå dette på er at arbejde med din tandlæge for at finde en sedationsmetode, der fungerer for dig. Der er mange muligheder, og ved hjælp af disse muligheder til din fordel er nøglen til at overvinde din tand bæven.

Sedation refererer til at reducere niveauet af smerte under en tandbehandling. De mildere beroligende midler kan hjælpe dig med at slappe af. Disse muligheder anbefales normalt til folk, der har lave niveauer af angst. Hvis du lider af tandangst, kan du stadig være i stand til at modtage den behandling, du har brug for, men du bliver nødt til at arbejde med din tandlæge for at finde de rigtige muligheder for sedation.

Selvfølgelig kan ikke alle overvinde deres frygt for tandlægen. Nogle mennesker kan have traumatiske dental oplevelser i fortiden. Disse kan gøre dem tilbageholdende med at søge behandling, selv med de rigtige afføringsmidler.

Den bedste ting at gøre er at stille din tandlæge spørgsmål om sedationsprocessen. Find ud af, hvilke muligheder der er tilgængelige. Vide, hvordan du kan arbejde med din tandlæge til at hjælpe dig med at føle sig mere tryg.

Hvis du ikke kan arbejde med den sedationsmetode, der anbefales til dig, skal du ikke bekymre dig. De fleste tandlæger er fleksible og giver dig mulighed for at arbejde med dem for at finde den sedationsproces, der fungerer for dig.

Sedation er ikke altid tilgængelig under din tandbehandling. Find ud af, om dette er tilfældet, og spørg din tandlæge, hvilke muligheder de tilbyder. Få dem til at sørge for, at din dosis er korrekt fordelt, så du ikke føler nogen smerte. Du bør også sørge for, at du reagerer godt på den foreslåede sedationsmetode. Dette er især vigtigt, hvis du lider af tandangst.

Du vil føle dig trøstet og afslappet, og dette vil gøre hele oplevelsen meget mere behagelig. Mange gange vil dette gøre oplevelsen så meget mere håndterbar, at du ikke engang vil huske oplevelsen. Tal med andre, der har overvundet denne frygt ved at stille spørgsmål online.

Symptomer på tandangst-

* Tænder slibning og knyttede så tandlæge assistent kan ikke fortælle du tænder er slibning under undersøgelsen.

* En fornemmelse af, at du er i en helt ny verden. Du har ikke været sanser, at dette er et skræmmende sted.

* Frygt for smerte, selv med grundlæggende tandarbejde.

* Søvnløshed

Tandsedation-

En anden god måde at reducere symptomerne på angst er ved hjælp af en mild form for sedation. Dette er perfekt til de tidspunkter, hvor du har brug for hård, dybdegående behandling, og dette er den mindst invasive måde at gøre det på. Beroligende er så beroligende og afslappende, du vil falde helt afslappet og føle lidt eller ingen smerte. Tandlægepersonalet vil endda anbefale en pude omgivet af et blødt tæppe.

ting at tænke på, er, at det er yderst vigtigt, at du føler, du er i kontrol. Når administreres korrekt, vil du føle nogen smerte og absolut ingen frygt. Du vil være så afslappet, at du måske sover under hele aftalen! Dette er en fantastisk måde at modtage omfattende, dybdegående behandling; Men hvis du lider af angst, kan du føle dig anderledes.

Hvis du har angst, så spørg dig selv dette: “Hvad ville gøre mig mere komfortabel med sedation i dag?” En god måde at starte på er at spørge dig selv, om du føler, at du kan slappe af nok til at lade behandlingen ske. Hvis du ikke føler, du kan, kan du se fortiden i øjnene. Denne metode fokuserer på fortidens oplevelse – tilbagebetale dig den spænding, du føler. Det vil gøre dette ved at helbrede dig forbi smertefulde situationer. For eksempel, hvis du har haft en smertefuld tand udvindes, eller hvis du har haft andre smertefulde procedurer eller tand udvinding, kan det være til stor gavn for dig at lære om Past Pain Management. Der er en masse information om denne teknik online, men det tager tid at være i stand til at “komme i stolen.” Der er også bøger, lydfiler og andre informationsressourcer, der kan hjælpe dig med at lære om denne teknik.

Hvis du har angst, så spørg dig selv dette: “Hvad gør dig mere nervøs for tandpleje eksamen?” Selv om dette er et meget indlysende spørgsmål, vil det hjælpe dig med at fokusere på presentiment af tandlægen arbejde.

Skriv kommentar