Sammenligning af kreditkort

Begynd sammenligningsprocessen: Den nemme måde, at de fleste mennesker tror at sammenligne kreditkort satser er at køre numrene og se, hvad listerne afslører. Dette kan arbejde for nogle mennesker, men kreditkort sammenligning og finansiering sats stakes er et emne, som eksperter er uenige om. De fleste finansiering sats specialister ser på kreditkort på samme måde enkeltpersoner ser på forsikringspolicer. Når du søger ud af de laveste kreditkort satser, skal du også tænke på de vilkår og betingelser, der går sammen med rentefri periode. Nogle lister vil afsløre ÅOP for hele kreditkortets levetid, men en, der tilbyder en 0-procents rente for købslevetiden, kan afsløre en højere ÅOP, men de samme vilkår og betingelser, der går med det højere satskort, gælder for livet på det nye kort. Selvom du måske tror, at købe mere af et kort ville hjælpe dig lidt til at sænke ÅOP på det andet kort, kan du finde kun en kosmetisk forskel til det nye kort.

. Du kan læse disse artikler og andre i magasiner og internettet, og stykke sammen de mest lokkende oplysninger. Men hvis du efter at have anvendt disse varer stadig ender med en højere sats på det første kort, er der ingen grund til at risikere, hvornår du skal bruge et nyt lavpriskort.

. Hvis et kreditkort tilbyder en 0 ÅOP for levetiden af køb, så spørg det potentielle kreditkortselskab, hvor længe det tilbyder, er godt for. Hvis du har et fast job og / eller har brug for at se regninger, de 0 ÅOP er godt for livet af dine køb. Hvis du foretager et par køb hver måned eller lejlighedsvis, kan du overveje at holde denne rentefri periode går lidt længere, fordi kreditkortselskaber ved, at du vil foretage disse køb alligevel.

. Du skal sørge for, at kreditkortselskabet ikke opkræver et årligt gebyr på kortet. Der er nogle, der opkræver $ 79 for det første kort. Disse kort kan dog også være Fall-Foreignies, som er indledende satser, indtil kreditkortet når en bestemt gæld eller et bestemt dollarbeløb. Disse kort er bedre spil, hvis du betaler saldoen fuldt ud hver måned. Andre kort kan opkræve udvalg gebyrer, kortmedlem gebyrer eller kort årlige gebyrer, eller begge dele. Sørg for, at du ikke behøver at betale sådanne gebyrer, før du ser, at det kort, du vælger ud, ikke gør det. Hvis det gør, skal du blot tage pengene fra et andet tilbud.

. Se også efter længden af den indledende sats og eventuelle belønninger program knyttet til det pågældende kort. Nogle kort kan give dig en 0% ÅOP på de køb, du foretager, og også tilbyde belønninger som cash back i de køb, du foretager. Andre kort kan give dig en regelmæssig lav rente eller ingen ÅOP indledende rammer for levetiden af de saldi, du overfører til kortet.

. Vær opmærksom på de gebyrer, der er knyttet til kortet. Kortmedlemsgebyrer inkluderer et minimumssaldogebyr, saldooverførselsgebyr, overførselsgebyr, kontantforskudsgebyr, gebyr for over grænsen og gebyr for behandling af bekvemmelighedskontrol. Årlige gebyrer er også knyttet til nogle kreditkort.

. Gode point at se er de kort, der belønner kunden for køb ved at give et eller to point pr. Køb. Nogle kort tilbyder et point for hver $ 1 opkrævet. Kreditkort med flere belønninger programmer har mange tilbud.

. Sørg for, at der ikke er noget årligt gebyr for kortet. Hvis du bliver opkrævet et årligt gebyr, bliver du opkrævet for meget. Jeg hører ofte om kunder, der har indledende satser på 0 procent. Ved siden af ordet ‘0’ er en stjerne, der betyder, at introduktionsfrekvensen slutter om 6 måneder. Baseret på de tre måneder af den indledende periode, som kan være blot et par uger, en $ 200 kreditkort vil bære et separat årligt gebyr på $ 59. At foretage komplette køb gennemføres på samme måde som med et almindeligt kort: Du vinder den rentefri dag, de 20 procent rabat efter det første køb, og derefter pådrager hvert køb, du foretager, en stærkt reduceret rente på 15 procent. Saldooverførsler opkræver 1 til 2 procent. Så hvis du overfører $ 500 på 0 procent for et helt år, er du høster i besparelser på $ 15 til $ 20 eller mere. For at være sikker på, at kortet ikke har et årligt gebyr, skal du ringe til nummeret og bekræfte, at det gør det, før du ansøger.

. En anden faldgrube for at holde øje med nogle kreditkort, før du ansøger, er dem, der opkræver et gebyr, hvis du giver efter for en balanceoverførsel. Det er normalt $ 75 eller deromkring i det mindste. Dette er ikke meget i starten, men kan tilføje meget hurtigt over tid, hvis du fortsætter med at overføre saldi en række saldi.

Kreditkorttjenester

Husk, at hvis du beslutter dig for at købe et kort, skal du ikke automatisk antage, at du ikke behøver at kende oplysningerne om det.

Skriv kommentar