Gør dig klar med Haveværktøjsorganisation

Starten af hver havearbejde sæson er det tidspunkt, hvor de fleste af os er begejstrede for at arbejde ud døre under den varme sol og trække tæpper op af jorden. Vi trækker tæpper op af jorden, fordi vinteren har overlappet med bump af en kold vinter, så vi nu har et bump på bagsiden af vores hænder. Det er her, jeg vil gøre én ting helt klart. Det er meget vigtigt at organisere dine haveredskaber ved at opbevare dem på et tørt sted.

Jeg er nødt til at vælge dette fra hinanden, fordi jeg har to små drenge. Jeg er altid omgivet af sportsudstyr og legetøj, når vi er sammen. Der er altid en ny rusten sko, en ny jern rake, en ny PVC vandkande, et nyt sæt murske nogle koste et par dollars mere end min almindelige dem, og en ny hat. Det er et meget hårdt liv for mig rundt i huset, og jeg føler mig ansvarlig for dem. Jeg køber dem nye hvert år.

Det er ikke altid en god idé.

Jeg mistede en stor sum penge værd af værktøjer den anden dag. Det er ikke let at desorganisere en masse ting. Det er lige så svært for mig, som det er for dig.

Hvis du mister dit værktøj, mister du næsten altid en masse dejlige værktøjer.

Større værktøjer som kultivatorer og rotavatorer, mælkekanoner og sprøjter – de virkelig store haveredskaber har normalt træhåndtag. Disse er normalt forbeholdt en person, der kender havearbejde basics.

For en person, der lige er begyndt havearbejde første gang er det nok ikke værd at investere i store sofistikerede værktøjer. På det tidspunkt en skovl vil gøre fint. Du vil lære at bruge en skovl, og der er ingen grund til at holde vejret, når du går på indkøb igen.

Dine haveredskaber er vigtige

Et par af de store haveredskaber, som du får brug for, er aLite-Over-The-Back-Shoe og en Rotary-Tine Havearbejde Tool. Skoen vil beskytte dine hænder. Jeg bruger mine til at holde mine hænder varme, mens grave i snavs. Du kan nemt købe en af dem for omkring $ 40.

colocation af værktøjet, en gaffel, spade eller hvis du foretrækker den gamle skole stakit vil også være nødvendig. Du kan være heldig nok til allerede at have, hvad du har brug for at sidde rundt.

Vinter forsyninger

Nu hvor det kolde vejr er gået, og jorden er optøet, kan du tjekke de haveartikler, der hjælper dig med at vedligeholde din have – handsker, skovl, murske, stålreng, bure, et alligatorhul og en god tyk hat.

De fleste havearbejde forsyninger til gartneren, der foretrækker at få deres arbejde gjort i efteråret omfatter bure til fuglene og en rigtig bred hat.

Vær forsigtig, mens du køber havearbejde Supplies

Du bør være meget forsigtig, når de køber havearbejde forsyninger, fordi du nemt kan bruge en hel masse penge uden selv at vide det. barbwire for eksempel sælges på de fleste haven butikker formodes at blive brugt til at holde ud kaniner. Problemet med dette er kaniner har en meget særlig smag for visse dele af indersiden af et pigtrådshegn. Den eneste måde at beskytte din have mod disse kaniner er at sætte et stykke fjerkrætråd rundt om buret. Der er ingen garanti for, at kaniner ikke vil finde vej til din have, og tusindvis af dollars værd af fjerkrætråd er meget arbejde.

Du ønsker ikke at få den forkerte form for trækkraft materiale til din pigtråd hegn, fordi dette er et sikkerhedsproblem. Du vil heller ikke ønsker at bruge den forkerte slags græs til dit hegn materiale, fordi dette også er et sikkerhedsproblem.

Haveredskaber

En masse af haveredskaber, der sælges, er ikke kun relativt billigt, men de er så let tilgængelige, at du sandsynligvis vil ende med at have dem alle i dit skur eller garage. Så hvad har du brug for?

Hvis du har en stor have at tage sig af, skal du bruge en gaffel. Det ligner nøjagtigt en pitch gaffel, men har et kortere håndtag og bredere tænder. Dette er et must have for at grave store huller til træer og andre landskabsplanter.

Du bør sandsynligvis også have en lille håndholdt skovl med et træhåndtag og slet ikke meget metalmateriale. Vælg en metalhovedskovl til de mindre opgaver.

Hvis du ikke ønsker at bruge pengene på en større størrelse skovl, kan du bruge korte håndterede skovle til at grave dine plantehuller. Du behøver kun et par af disse små skovle rundt, og du vil have alt dækket.

Andre haveredskaber, som du skal bruge omfatter små hånd river, der kan bruges til at rydde op i jorden og blade, der kan bruges til at støvtætte gennem snavs. Bladet rake kan også bruges som en barkflis område ved mulching under de højere planter i din have.

Skriv kommentar